Kan SDO/Fiable de gedeelde koppositie vasthouden of gaat OVVO aan kop richting de laatste veldwedstrijd?

Op zaterdag 5 oktober mocht het door onderlinge verzekeringen gesponsorde vlaggenschip van SDO/Fiable het opnemen tegen OVVO uit Maarssen. Voor de wedstrijd stonden beide ploegen gedeeld bovenaan.

Voordat het vlaggenschip mocht aantreden wist SDO/Fiable 2 belangrijke punten te pakken tegen OVVO 2.

Met ideale weersomstandigheden begon de wedstrijd voor het vlaggenschip. De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang. Na 2 minuten wist SDO/Fiable het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Na 9 minuten kwam OVVO langszij. Beide ploegen hadden enorm veel moeite om de korf te vinden. Veel rommelige aanvallen. verkeerde schot momenten en individuele foutjes in de verdediging. Dit was voor beide ploegen kenmerkend voor deze wedstrijd. Na 15 minuten spelen stond het pas 3-2 in het voordeel voor SDO/Fiable. De laatste 15 minuten wist SDO/Fiable nog maar 1 keer te scoren, waarbij de laatste 7 minuten voor OVVO wat gemakkelijker ging.

SDO/Fiable ging rusten met een 4-7 achterstand.

In de rust werden dingen besproken om ervoor te zorgen dat we hopelijk een betere helft zouden gaan spelen. Met in eerste instantie meer strijdlust. Dit was helaas soms ver te zoeken.

De tweede helft begon leuker dan de eerste helft. In de eerste 2 minuten gelijk 2 goals. Helaas konden beide ploegen dit niet volhouden voor het restant van de wedstrijd. Want hierna zouden er nog maar 4 goals komen in de resterende 28 minuten. SDO/Fiable als OVVO konden helaas geen potten breken op aanvallend aspect. OVVO speelde de wedstrijd goed uit met wat langere aanvallen terwijl SDO/Fiable in de laatste fase steeds meer fouten maakte waardoor ze niet konden herhalen in de aanval.

De eindstand van deze wedstrijd is 8-9 in het voordeel van de ploeg uit Maarssen.

Volgende week de laatste veldwedstrijd waar het vlaggenschip zich kan opmaken voor een wedstrijd tegen KVA.